Weblux Moldova Web Solutii Care lucreaza

Întrebări și Răspunsuri

Aici puteți găsi răspunsurile la întrebările frecvent puse ce țin de elaborarea site-ului și altor servicii - Hosting (găzduirea web), găzduire, promovarea site-ului, costul elaborării site-ului, pașii de elaborare a site-ului, contractul pentru suport, domenii .md și altele, sistemul de gestiune cu conținutul site-ului.

FAQs

De ce am nevoie de sait?

În legătură cu creșterea și dezvoltarea tehnologiilor informaționale, web site devine un instrument obligatoriu pentru promovarea componii, produselor și serviciilor, create sau oferite de ea.

Clientul poate să găsește oficiul sau magazin companiei ușor și rapid, grație informații de contact plasate pe site. Pe site pot fi plăsate toate informațiile despre produsele și serviciile oferite, ce va minimiza numărul adresărilor clienților la manageri de vânzări și va facilita procesul de vânzări mai rapid și ușor. De asemenea cu ajutorul site-ului compania poate să vinde produsele și serviciile sale direct prin Internet. Clientul plăsează pe site comandă, care imediat este accesată de către manăgerul de vănzăru pentru executarea.

Cât costa elaborarea unui sait?

Prețul elaborării unui web site  se determină de baza cerințelor fața de acesta și a volumului de lucru necesar. Plata pentru site se efectuează în două etape prin virament. Inainte începutul lucrărilor se achită un avans, restul sumei se achită la sfârșitul elaborării. Pentru a determina prețul, Vă rugăm să folosiți funcția “Cere Oferta de Preț”.

 

Cât timp durează elaborarea site-ului?

Termenul de elaborare depinde de volumul și de complexitatea lucrărilor și poate să fi de la 15 la 60 de zile lucrătoare.

Care etape presupune elaborarea saitului?

Elaborarea site-ului presupune etapele următoare:

  1. Crearea structurii (hărții) site-ului
  2. Crearea design-ului
  3. Felierea design-ului
  4. Programarea
  5. Testarea
  6. Transferarea site-ului de pe serverul de elaborare pe serverul clientului
  7. Instruirea clientului în cadrul utilizării site-ului

Este obligatoriu încheierea contractului de suport (menținerea) site-ului?

Nu, clientul poate să efectează de sine stătător suportul (menținerea) site-ului.

Ce este găzduirea (hosting) şi de ce am nevoie de ea?

Găzduirea (hosting) – înseamnă plasarea site-ului în rețeaua Internet. Condițiile de găzduirea pot fi diferite. Noi oferim hosting de calitate pe serverele protejate.

Ce este nume de domeniu şi de ce am nevoie de el?

Nume de domeniu prezintă numele site-ului in Internet, fără el site-ul ar fi imposibil de accesat din rețea.

Există diferite tipuri numiilor de domeniu: de nivelul 1, nivelul 2, nivelul 3. De exemplu, în denumirea saitulmeu.com “saitulmeu” prezintă nume de domeniu de nivelul doi, dar  “com“ –  de nivelul 1, dar în denumirea portal.saitulmeu.com ”portal” prezintă nume de domeniu de nivelul 3. Denumirea domeniului de nivelul doi și mai sus se alege de câtre client, principalul criteriu e ca el să nu fie deja ocupat.

 

Ce este sistem de gestionarea a conținutului (CMS) şi de ce am nevoie de el?

Sistem de gestionarea a conținutului prezintă un modul care oferă posibilitatea de management al conținutului site-ului fără cunoștințe speciale și adresarea la designer web contra plata. Modulul dat dă posibilitate nu doar de modificare a textului paginilor și a stilului lui, ci și adăugarea imaginilor, link-urilor și a video.

Întrebarea mea nu este în lista Dvs...

Adresați întrebarea Dvs. cu ajutorul formei noastre de contact, noi Vă vom răspunde neapărat.

Weblux Elaborarea site Web Design Hosting